Komu chyběla Khoiba, nechť spěchá do Roxy

11.12.2004 08:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ema Brabcová / Khoiba
© Nikitta, www.nikitta.cz
Khoiba se ve středu 15. prosince vrací do svého takřka domovského Roxy, aby zdejšímu publiku opět potvrdila, že vykrystalizovala v sebevědomou, kvalitní kapelu, nabízející posluchačům chytrý, nápaditý, lahodný, ale nepodbízivý pop s vlastní tváří.

Těšit se tentokrát můžete nejen na originální, silnou, mírně melancholickou a nelehce zaškatulkovatelnou hudbu, šperkovanou jedinečným hlasem jedné z nejvýraznějších frontmanek mladé generace - Emy B, ale i na exkluzivní vizualizaci v podobě speciální, emočně nabité videoprojekce na dvou projekčních plátnech. Nebude samozřejmě chybět ani druhý základní kámen kapely - Filip Míšek a dle je ho slov se prý můžete těšit i na dvě zcela nové skladby z již zmíněného lednového EP.

Khoiba je dnes už bezpochyby slavnou kapelou a pýchou české scény. Výborně přijatý debut "Nice Traps" byl následován spoustou koncertů, dokonce i vystoupením v Holandsku, album aktuálně vychází na německém labelu Mole a už se opět čeká na novou porci hudby, jíž by mělo naservírovat plánované lednové EP.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY