MusicServer.cz Novinky 13.3.2000

13.03.2000 05:00 - Michal Novotný | foto: facebook interpreta

Jak jsme na tom po necelých 14 dnech provozu serveru.

Nechci se tu chválit ani hanit, na to jsou tu jiní. Ale server jede celkem normálně, každou chvíli dělám nějaký ten update serveru a uživatelských programů, takže se čas od času stane, že vám to nejde. Nečekal jsem totiž, že sem bude z počátku chodit tolik lidí, a teď když jsme od pátku uznávaným českým serverem i ve světě a dávají na nás všude linky a fandí nám, tak je tu celkem frmol, že radši na serveru nic nedělám a v klidu si to doma připravím a v noci to ma updatnu.

V pátek odpoledne jsem spustil statistiku na serveru Navrcholu.cz. Pořád jste mi psali, abych se tam dal, že je to dobrá reklama, atak. Nechal jsem se tedy ukecat. Takže statistiku našeho serveru můžete sledovat online na "> této adrese. Denní top z hudební kategorie na ">této adrese.

Dále pro vás připravujeme prezentaci akce Roudnice 2000, kterými jsme "mediálními partnery" na Internetu. Prezentace by se měla zveřejnit někdy během tohoto týdne a bude se na ní často měnit infomace.

Skupiny budou od zítra moci používat zkráceně odkazy na náš server. Stále se mne na to ptáte, tak to tedy udělám. Během dneška vám přibude v editaci kapely volba Alias. Do této volby si nadefinujete jméno kapely, či jiné jméno či zkratku a do druhého dne ji tam budete mít, a budete ji moci prezentovat. Poté se na tento Alias můžete podívat, formát je http://musicserver.cz/skupina, kde skupina bude ten vámi zadaný Alias.

Je toho trošku více, ale musím se jít pořádně vyspat po těžkém pracovním víkendu. Mějte se hezky a poslouchejte skladby...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY