Právě vychází Report s hip hopem z Londýna

29.11.2004 11:14 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 12/04
© facebook interpreta
Z obsahu:

NIRVANA
Co jste ještě neslyšeli od Nirvany? Kupodivu je toho tolik, že to vydá na 3CD a DVD. Kromě toho odkrýváme fotoarchiv Kurta Cobaina.

EMINEM
Nejmilovanější parazit pod sluncem znovu větrá hitparády a nadává na všechny okolo. O čem rapuje na nové desce a co si o něm myslí kolegové z branže?

PLACEBO
Ohlédnutí za divokou desetiletkou Placeba, recenze DVD se všemi klipy, sonda do soukromí Briana Molka, plakát... Prostě dekadentní perverze v písních a obrazech.

JAK SE STÁT SUPERHVĚZDOU
Návod pro ty, kteří neumí zpívat a chtějí být celebritou. Živých příkladů toho, že talent a píle nejsou v showbyznysu zdaleka tím nejdůležitějším, najdete v tomto tragikomickém "manuálu" celou řadu. Doplněno o jedinečné fotky z těch nejodpornějších večírků.

WOHNOUT
Náramně zábavné čtení o tom, jak vidí Wohnouti hudební novináře a celou českou scénu. Jak to chodí, když vydáte desku a chcete jí řádně zpropagovat? A jak to taky může dopadnout, když do hry vstoupí alkohol?

MIG 21
"Chytil jsem se za koule a zjistil, že když stisknu hodně, můžu zpívat i o tři oktávy výš!" Zajímají-li vás i další Macháčkovy zaručené rady na téma pop, hokej, fanoušci, krása..., čtěte titulní rozhovor.

ZDENĚK IZER
Co poslouchá bavič tělem i duší, vtipálek a jedna z nejkomičtějších postav z našeho okolí? Co mu provedli technaři, jak paroduje české popaře, co si myslí o cikánech a proč se pozvracel divák během jeho představení? Inu, Izer.

GRAFFITI
"Na památku jsem v životě nesáhl. Ale najdou se hovada, který klidně vlítnou na Karlův most." Takto lapidárně shrnuje jeden z nejstarších sprejařů rozporuplnost chování prokletých pouličních writerů. Jsou to umělci nebo vandalové?

Rozhovor: LETY MIMO, BOW WAVE
live: J.A.R., ANASTACIA, YOUNG GODS, RICHARD MÜLLER, CANDY DULFER, DJ TIESTO, JIM BEAM MUSIC, CHUMBAWAMBA, KONTRAFAKT
Fenomén EXORCIST aneb Vymítač ďábla počtvrté
Smrt si říká rock'n'roll: JOHN PEEL
Recenze CD/VHS/DVD
REPORT face - exkluzivní fota osobností: JIŘÍ SCHMITZER
Filmové premiéry
6 x soutěž o super ceny
Komiks Kurt Report č. 47
Přehled akcí, news, hi-fi novinky, fotoreporty, PC games, clubbing...
LINKIN PARK, WHITE STRIPES, CHEMICAL BROTHERS, U2, OL' DIRTY BASTARD, MTV MUSIC AWARDS, KRYŠTOF, ANETA LANGEROVÁ, GWEN STEFANI, MONKEY BUSINESS
plakát PLACEBO

CD zdarma:
UNTIL THAT DAY
UK Hiphop From The Streets Of London
Unikátní 80 min. mixtape britského hiphopu a groovu + koncertní video. Producent Major (Soul II Soul) a vycházející hvězda Doom-Man pozvali k natáčení celou londýnskou elitu. Ke dvěma z celkem třiceti skladeb přizvali i pražského DJe Cut Dema a formaci Supercrooo.

Více na www.ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY