Právě vychází Report 11/04 s CD se songy o marihuaně

28.10.2004 14:36 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 11/04
© facebook interpreta

PRAŽSKÝ VÝBĚR
"Teď, nebo nikdy!" řekli si "Pražáci", když obnovili svou kapelu. Co si od comebacku slibují, jak se chtějí vrátit na výsluní a kterak skloubí zájmy Výběru se sólovými aktivitami, řešili Kocáb, Pavlíček, Kryšpín a Čok za přítomnosti REPORTU. Vznikl z toho dlouhý rozhovor, doplněný o zajímavá fakta a pikantní fotky z celé historie!

U2
Proč nosí Bono tmavé brýle? Proč byl Adam zatčen za přechovávání drog? Kam se poděl obří citron z turné Pop Mart? Proč U2 tvrdí, že právě teď udělali svou nejpovedenější desku? A jaká opravdu je jejich nová deska? Odpovědi známe.

HUDBA A MARIHUANA
30 let spojení hudby a kanabisu slovem a obrazem. Nejvýznačnější představitelé "zkouřené" hudby a nejdůležitější ganja písně, perličky z jejich bouřlivého života. Jak marihuana ovlivnila kulturní scénu a proč, to vše se dozvíte z pětistránkového článku.

ROMAN HOLÝ
Funky prezident prozradil, co ho přimělo k natočení soundtracku k neexistujícímu filmu, jak vznikalo čtyřDVD Monkey Business, kdy vyjde nová deska, co plánují J.A.R., že chce složit poctu Plastic People, jaké jsou jeho sny atd. Interview doplňují Matěj Ruppert a Pavel Mrázek.

TATIANA VILHELMOVÁ
Co poslouchá naše přední herečka, na jaké hudbě vyrůstala, jak se z ní stala go-go tanečnice v Radosti FX, návštěvnice vesnických zábav i rockových koncertů, čtěte v oblíbené rubrice Ucho.

DANIEL LANDA
"Je nutná brokovnice v baráku? Třeba ne, ale jednou za život tě sakra může mrzet, že ji nemáš", říká zpěvák. Zajímají vás i jeho další názory?

SUPPORT LESBIENS
Nová sestava, nová deska, nový klip, nová nahrávací zkušenost, nové plány - prostě titulní článek plný novinek.

Rozhovor: MARILYN MANSON

live: RUSH, JERRY LEE LEWIS, S KOMUNISTY SE NEMLUVÍ, INCOGNITO, GROOVE ARMADA, TATA BOJS, STO ZVÍŘAT, SLET BUBENÍKŮ
Bubák a největší pruďas v dějinách filmu: GARY OLDMAN
Smrt si říká rock'n'roll aneb zkáza rodu RAMONES
Recenze CD/VHS/DVD
REPORT face - exkluzivní fota osobností: SUEDE
Filmové premiéry
6 x soutěž o super ceny
Komiks Kurt Report č. 46
Přehled akcí, news, hi-fi novinky, fotoreporty, clubbing...
MICHAEL JACKSON, EMINEM, STING, MANIC STREET PREACHERS, FATBOY SLIM, THE CURE, OZZY, OFFSPRING, CHINASKI, LAIBACH, WOHNOUT…

plakát GREEN DAY

CD zdarma:
MARIJÁŠ aneb písně o kanabisu: PLEXIS, WOHNOUT, NANA ZORIN, BOW WAVE, ŠVIHADLO, VLADIMÍR MIŠÍK, HUDBA PRAHA, TOTÁLNÍ NASAZENÍ, ŠPATNEJ WLIW, LOS BASTARDOS, 100˚C + hymna "Everybody's Smokin' Marijuana"

Více informací na www.ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY