Novinka českých Here bude vypodobňovat prase

02.09.2004 08:29 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Here
© escape
Že si vyškovská alternativní skvadra Here dává s nahráváním nového alba vždy poněkud na čas, si její fanoušci mohli již zvyknout (zatím nejmladší studiový počin "Double Happiness" vyšel v roce 2000). I proto její příznivci jistě uvítají zprávu o tom, že jsou Here zpět s novým albem "Figura Porka".

Producentských záležitostí se v rámci desky ujali známí Jan P. Muchow (Kryštof, Priessnitz, Samotáři atd.) a Dušan Neuwerth (Tata Bojs, Kryštof, EOST, Veneer); každý z nich pracoval přesně na polovině nahrávky. Na celkem dvanácti skladbách desky se dále podílelo několik hostů, z nichž nejznámějším bude nejspíše zpěvák skupiny Priessnitz Jaromír Švejdík, který si se starou známou sestavy Here, Valerií Chavey, střihl česko-francouzský duet "Impressions". Dalšími zúčastněnými jsou DJ Nasty, cellistka Dorota Bárová (Tara Fuki) a jazzový trumpetista Jaromír Hnilička (orchestr Gustava Broma).

Na pultech prodejen se "Figura Porka" objeví 13. září. Tracklist bude následující: Hypnotized, Sign'n'Spell (tj. první singl alba), Breathing Under, Impressions, 2 Corps, Figura Porka, To Know Where U Are, Des Lignes Floues, For U To Be, Escapade, Chaotic Mind, Silent Cacophony.

PS: Figura Porka by se dalo volně přeložit jako postava či obraz prasete.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY