Podívejte se na videoklip PJ Harvey You Come Through

11.08.2004 11:00 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

PJ Harvey
© www.pjharvey.net
S médii si výrazná autorka a zpěvačka Polly Jean Harvey zrovna nerozumí - indiskrétní řeči některých novinářů ji přiměly neposkytovat žádné rozhovory. Ještě donedávna se tedy vzhledem k mediálnímu tichu a neobvykle dlouhé tvůrčí pauze mohlo zdát, že se jala navždy mlčet i v rámci hudby. To se naštěstí nestalo a fanoušci kvalitní hudby, upřímných textů a přesvědčivých pěveckých výkonů Australanky PJ se po necelých čtyřech letech mohli začít shánět po povedeném albu "Uh Huh Her".

Pokud vám jméno a tím pádem ani tvorba PJ Harvey nic neříká, ke změně vás možná přesvědčí videoklip k nádherně posmutnělé, skoro až depresivní písni "You Come Through", již na "Uh Huh Her" najdete. Zmíněnou atmosféru skladby podtrhuje záměrně amatérská kamera (tu roztřesená, tu zase zamlžená), jejímž objektivem v klipu krátce nahlédneme do zpěvaččina fiktivního pracovního dne (zvuková zkouška, vystoupení a podobně).

Video "You Come Through" PJ Harvey je možno shlédnout ve formátu Windows Media pro pomalé, nebo rychlé připojení. K mání je také ve formátu RealVideo, opět pro pomalé a pro rychlé připojení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY