Tip na dárek pod stromeček: Kniha Arakain - History 40

14.12.2023 17:35 - Tisková zpráva | foto: se svolením Arakain

Máte doma rockera a nemáte pro něj ještě dárek? Určitě by se mu líbila výpravná kniha "Arakain - History 40"! Máme ji skladem, takže po objednávce v našem shopu okamžitě posíláme!

Snad každý metalista zná naši domácí kapelu Arakain. Některé provázela od samotného začátku, mladší rockové nadšence zpětně vychovávala k dobrému hudebnímu vkusu. A právě tato skupina je na naší hudební scéně už dobrých 40 let. Ačkoliv prošla mnoha peripetiemi, dnes ji považujeme za opravdovou legendu. Kniha "History 40" je ten pravý způsob, jak bychom mohli její vznik náležitě oslavit. Tak důležité metalové výročí nemůže zůstat opomenuto, slavte s námi a objednejte v našem shopu!

Arakain - History 40
© se svolením Arakain
Formace začínala v undergroundu, ale postupně se během let propracovala mezi českou heavymetalovou elitu a k těm největším ikonám české hudební scény. Na její cestě za slávou ji ne vždy čekalo jen to dobré, kapela však všechny nepřízně osudu přestála, také díky svým věrným fanouškům napříč generacemi. Právě tato publikace jako by jim byla přisouzena, nabízí totiž podrobný a ucelený přehled vývoje skupiny od jejích počátků v roce 1982 až do výročního koncertu ke čtyřiceti letům v pražské hale O2 universum.

Kniha "Arakain - History 40" je nabitá všemožnými fakty a zajímavými informacemi. Mapuje veškerou minulost a tvorbu kapely každý rok jejího působení, zaobírá se jednotlivými alby a významnými koncerty. Také sleduje okolnosti vzniku nejznámějších písniček, které snad všichni toužíme znát už odjakživa. Publikace popisuje milníky kapelní historie, ať už chvíle slávy, či propadu, potyčky s politickou mocí nebo příchody a odchody muzikantů.

Kniha je také vybavena opravdu rozsáhlou a často raritní obrazovou fotodokumentací. Dále v ní najdete vskutku přehlednou diskografii skupiny a profily všech členů, bývalých i stávajících. Mimo jiné obsahuje velké množství odkazů na tištěné i webové zdroje informací o kapele Arakain. Tuto celou širokou nabídku skalní fanoušci jistě ocení, konečně mají možnost nahlédnout za oponu své milované skupiny, tak jen směle do toho!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY