Bowling For Soup se v klipu k "High School Never Ends" od českých tvůrců propadají do kultovních filmů

18.10.2023 10:16 - Ondřej Hricko | foto: se svolením Bowling For Soup

Americká pop-punková partička Bowling For Soup vydala letos v srpnu své druhé kompilační album "Songs People Actually Liked Volume 2", které mapuje jejich nejoblíbenější písně z let 2004 až 2009. Na něm se nachází i pecka z desky "The Great Burrito Extortion Case" z roku 2006 "High School Never Ends". Právě tou aktuálně lákají na nový počin a navíc svým fanouškům nadělili animovaný videoklip.

Za ním překvapivě stojí české tvůrčí duo Patrik Hedbávný (animace a kresba) a Jindra Vrága (režie, scénář, kresba a animace) z Mad Unicorn Pictures. Společně za jeden měsíc vytvořili propracovaný a nápaditý vizuál, který je přehlídkou filmových odkazů. Americkou bandu prý zaujala jejich práce na videu k písní "Till The End" od ostravské party Joker's IV.

Kapela Bowling For Soup se v něm skrze portál přenese do nekonečné smyčky, ve které její členové zažívají dobrodružství inspirovaná různými kultovními filmy, včetně "Spidermana", "Indiana Jonese", "Pána prstenů" nebo "Pulp Fiction". Klip je skutečně zábavným minifilmem a k energické a veskrze pozitivní písni formace skvěle pasuje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY