shop.musicserver.cz
Nové desky pro 41. týden

Nové desky pro 41. týden

Vydáno: 11.10.2009 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Příští týden se připravte na příval novinek. Na scénu přichází dlouho očekávaný "Kudykam" Petra Hapky a Michala Horáčka, druhá deska Tomáše Kluse, další brněnské Květy a Shakira s "She Wolf". Fanoušky Linkin Park potěší sólový projekt Chestera Beningtona Dead By Sunrise a pravověrné rockery další počin Kiss.

Pokud se v pondělí 12. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Petr Hapka & Michal Horáček - Kudykam (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock / šanson

Hapka & Horáček - Kudykam
Aniž to Michal Horáček čekal, jeho poslední počin "Ohrožený druh" zaznamenal neuvěřitelný komerční úspěch. S relativně neznámými zpěvačkami dokázal, co nikdo nečekal. Hned po uvedení této desky začal připravovat dohromady s Petrem Hapkou daleko ambicióznější projekt "Kudykam", kde se rozhodli vstoupit na muzikálovou scénu. Za asistence Ondřeje Brzobohatého coby producenta a hudebníka tak vznikl příběh inspirovaný letitým hitem "V penziónu svět". Postupně se na něj nabalovali další a další umělci, takže ve výsledku Hapkovy melodie a Horáčkovy texty zpívají Jan Maxián, Karel Dobrý, Lenka Nová, František Segrado, Ondřej Ruml, Csongor Kassai, Jan Sklenář, Lucia Šoralová, Vojtěch Dyk, Ondřej Brzobohatý, Jana Lota, Richard Krajčo a dokonce i Karel Gott. Řada dalších potom zazní i v divadelní podobě. Je třeba dodat, že "Kudykam" je směskou zbrusu nových skladeb s letitými hity této autorské dvojice. První vlaštovkou z něj je už dostatečně známá "Přišlo mi to vhod", kterou najdete na stránkách tohoto projektu. My jsem se "Kudykamu" věnovali již v rubrice Slyšeno v předstihu.


Tomáš Klus - Hlavní uzávěr splínu (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / folk

Tomáš Klus - Hlavní uzávěr splínu
Popularita Tomáše Kluse lineárně roste a tento vzestup jistě podpoří i druhá deska "Hlavní uzávěr splínu". Album autorských písní produkoval Dalibor Cidlinský jr. a kytary nahrál Jiří Kučerovský z Animé, který poslední dobou doprovází Kluse i na koncertech. Vedle čistě kytarových skladeb ale na desce nalezneme i věci s kapelou. Jak jsme již naznačili v rubrice Slyšeno v předstihu, "Hlavní uzávěr splínu“ se oproti debutu více přiklání k jednoduché písničkářské formě, což si můžete částečně ověřit na jeho Bandzone.cz. S novinkou jsou spojeny i dvě další události - první zpěvník Tomáše Kluse "Já písničkáŘ" a série patnácti koncertů po klubech a divadelních sálech s názvem Koncertní "tkanička" Tomáše Kluse.


Shakira - She Wolf (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: electro-pop / dance-pop / dancehall

Shakira - She Wolf album
Dvě americké ceny Grammy, osm latinoamerických a více než padesát miliónů prodaných nosičů, to je momentálně vizitka kolumbijské zpěvačky Shakiry. Nedlouho po natočení předchozího "Oral Fixation Vol.2" se dala dohromady s Wyclefem Jeanem a do světa vyslala velký hit "Hips Don’t Lie", kde je třeba hledat zárodek novinky "She Wolf". Shakira se přeorientovala na americké producenty a výsledkem je nahrávka, na níž mají největší slovo The Neptunes a John Hill. Ti naladili "She Wolf" do electropopového až dancehallového rozhraní, což potvrzuje i titulní píseň jakožto první singl, na který narazíte na jejím MySpace.com. Fanoušky může ale rozladit, že ačkoli je na desce dvanáct skladeb, jedná se fakticky jen o devět písní. Tři z nich jsou totiž na albu dvakrát, jednou v angličtině a jednou ve španělštině. Zajímavé také je, že v USA vyjde "She Wolf" až v listopadu.


Dead By Sunrise - Out Of Ashes (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / nu-metal

Dead By Sunrise - Out Of Ashes
Fanoušci Linkin Park už jistě vědí, co se skrývá za názvem "nováčků" Dead By Sunrise. Pro ty ostatní vysvětlíme, že se jedná o bokovku Chestera Benningtona, kterou dal dohromady s členy méně známých skupin Julien-K. Kořeny tohoto projektu sahají už před album "Minutes To Midnight", kdy Bennington napsal velkou část písniček, jež se stylově nehodily k současným Linkin Park. V šuplíku se válely až do loňského roku, kdy se je po skončení turné Linkin Park rozhodla kapela nahrát. Posluchači se tak mohou těšit na rockovou až hard-rockovou podobu Linkinů bez hiphopového rušení. Album, které zatím reprezentují čtyři písničky na MySpace.com kapely, produkoval s Benningtonem Howard Benson známý ze spolupráce s Hoobastank, P.O.D. nebo Daughtry.


Květy - Myjau (Indies Scope)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní folk

Květy - Myjau
Brněnské Květy připravili po roce ve studiu JáMor Ondřeje Ježka nové album "Myjau". Květy zůstávají i na něm nadmíru originální, ctí kontinuitu svých předchozích nahrávek a i nadále vyprávějí své příběhy, a to nejen v textech Martina E. Kyšperského, ale i ve své hudbě. Kapela si porozuměla s Ondřejem Ježkem natolik, že se významnou měrou podílel na produkci, je zodpovědný za celkový zvuk alba a nahrával i řadu nástrojů. Není však jediným hostujícím muzikantem nahrávky. Dále uslyšíte pozoun Ondřeje Galušky nebo zpěv Lenky Dusilové. Netypický instrumentář obohatil tentokrát například bubínek revolveru, klakson a řetěz či kravské zvonce. Prozatím nejsou z "Myjau" k dispozici žádné ukázky, ale měly by se objevit velmi brzy na stránkách vydavatelství Indies.


Kiss - Sonic Boom (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Kiss - Sonic Boom
Čtyři živá alba a hromada slibů dělí poslední řadovku americké formace Kiss a nové album s impozantním názvem "Sonic Boom". Nástupce jedenáct let staré desky "Psycho Circus" přinese jedenáct ultrarockových náloží. Nový materiál muzikanti nahráli ve studiích Conway Recording Studios v Hollywoodu za drobné výpomoci producenta Grega Collinse. Jak členové kapely o novince sami prozradili, fanoušci se mohou těšit na klasické songy. Za všechny vybrali pilotní singl "Modern Day Delilah", jenž se setkal s pozitivním ohlasem ze strany kritiky i fanoušků. Sami se můžete přesvědčit poslechem této skladby na stránkách vydavatelství Roadrunner Records. Dodejme, že v Americe vyjde nová deska také jako trojalbum a bude navíc obohacená o CD "Kiss Klassics" a DVD s koncertním záznamem.


Bob Dylan - Christmas In The Heart (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: vánoční

Bob Dylan - Christmas In The Heart
Čtyřicáté sedmé album Boba Dylana v pořadí, ale přeci v něčem první. Ač je to téměř neskutečné, "Christmas In The Heart" je prvním vánočním v celé kariéře této legendy světové hudby. Nahrál na ně klasiku americké vánoční tvorby včetně "Do You Hear What I Hear?", "Winter Wonderland", "Silver Bells" či "Have Yourself A Merry Little Christmas". Veškerý výdělek z prodeje alba věnuje Dylan nadaci Feeding America na pomoc hladovějícím. Standardní verzi doplní navíc i limitovaná deluxe edice doplněná o pětici exkluzivních vánočních pohlednic.


Scooter - Under The Radar Over The Top (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: techno

Scooter - Under The Radar Over The Top
Němečtí pionýři na poli taneční hudby Scooter se vrací s novým albem "Under The Radar Over The Top". Díky předchůdci novinky "Jumping All Over The World" mají cestu připravenou a to nejen u věrného publika, ale také u ostrovních sousedů. Na nové dílo upozornila kapela v čele s H.P. Baxxterem již v polovině srpna pilotním singlem "J'adore Hardcore" a začátkem října se do éteru dostala druhá ochutnávka "Ti Sento". Zájemci mohou při koupi zvolit kromě klasické CD edice i rozšířenou verzi. Ta je obohacená o druhé CD "The Dark Side Edition" a bonusové DVD s filmovým dokumentem z turné. K dostání je i limitka "Under The Radar Over The Top Deluxe VIP Fan Box", jež obsahuje to samé jako rozšířená verze, a navíc vlajku, podpisy všech členů Scooter a psí známky. Trailer k albu najdete na YouTube.com a nové skladby včetně obou singlů si můžete poslechnout na MySpace.com profilu formace.


Brand New - Daisy (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock / indie rock

Brand New - Daisy
Americká rocková formace Brand New už dávno není zbrusu nová. Deska "Daisy" je jejich čtvrtou řadovkou, sama kapela brázdí hudební scénu nějaký ten pátek a jejich popularita album od alba roste. Ve Státech, kde novinka vyšla už v září, se pětice z New Yorku poprvé podívala do Top 10 americké hitparády. Kdo má rád jejich alternativní a místy až progresivní pohled na rock, se nemusí obávat. Žádné větší novoty se nekonají, "Daisy" stejně jako předchozí počiny kapela produkovala s Mikem Saponem, známého jinak ze spolupráce s Taking Back Sunday. Toto tvrzení si můžete ověřit na MySpace.com Brand New.


Belphegor - Walpurgis Rites - Hexenwahn (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: death / black metal

Belphegor - Walpurgis Rites - Hexenwahn
Rakouští satanáši Belphegor se po roce hlásí o slovo s novou deskou. "Walpurgis Rites - Hexenwahn" má se svými předchůdci, alby "Bondage Goat Zombie" a "Pestapokalypse VI", společného producenta a také počet skladeb. Trojici muzikantů vypomohl německý mág Andy Classen, jenž spolupracoval také třeba s Die Apokalyptischen Reiter. S Belphegor dal dohromady devět písní. Ty budou dostupné v klasické CD verzi a také v digipacku, který bude navíc obohacený o videoklip ke skladbě "Der Geistertreiber" a o dokument zachycující přípravy nahrávky. Sami muzikanti prohlásili, že na novince jsou ke slyšení ty nejbestiálnější vokály, jaké kdy frontman Helmuth nazpíval. Jestli se mu to skutečně povedlo, můžete sami ohodnotit na MySpace.com profilu kapely.


Zdenka Predná - Srdce z bubliny (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / taneční pop / r'n'b

Zdena Predná - Srdce z bubliny
Ačkoli Zdenka Predná skončila v prvním ročníku Slovensko hľadá SuperStar až čtvrtá, již třetí sólový, právě vycházející počin "Srdce z bubliny" ji jasně staví do role poměrně úspěšné účastnice. Koneckonců má na svém kontě i dvě bronzové Slávice a jednoho Aurela. Aktuální počin, stejně jako ty předchozí, nahrávala s osvědčeným producentským týmem Creative Music House, ve kterém působí například Maroš Kachút, Peter Graus či Slavomir Solovic. Už podle prvních několika skladeb na jejím MySpace.com je patrné, že tentokrát zabrousila do tanečního popu s ingrediencí r'n'b.


Bowling For Soup - Sorry For Partyin' (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop punk / rock

Bowling For Soup - Sorry For Partyin'
Už tři roky uplynuly od vydání poslední desky veselé americké party Bowling For Soup a na dveře obchodů klepe nový a v pořadí sedmý počin této kapely. Muzikanti začali na desce pracovat letos v lednu a již začátkem května měli v kapse osmnáct nových skladeb. Ještě následující měsíc ale v práci pokračovali a ve finále měli k dispozici sedmadvacet kousků. Z nich členové kapely vybrali čtrnáct songů včetně bonusu "Belgium Polka", na které se podílela formace Brave Combo. Bowling For Soup si přizvali hosty ještě do skladby "America (Wake Up Amy)", kde s vokály a kytarou vypomohli Scott Reynolds a Parry Gripp. Výsledek těžké dřiny a trochu pobavení najdete na MySpace.com profilu kapely, kam muzikanti umístili oba nové singly "My Wena" a "No Hablo Ingles".


Roberta Gambarini - So In Love (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: jazz

Roberta Gambarini - So In Love
Italka Roberta Gambarini nepatří u nás k právě známým jazzovým zpěvačkám, nicméně nominace na Grammy jejího debutu "Easy To Love" hovoří za vše. Její třetí deska "So In Love" postavená především na standardech jako "Crazy", "Over The Rainbow" či "That Old Black Magic" je plně v aranžmá samotné zpěvačky a ta uřídila i takové muzikantské esa jako Jeffa Hamiltona, George Mraze, Jamese Moodyho nebo Roye Hargroova. Pohled na "So In Love" nabízí internetový obchod Amazon.com.


Echo & The Bunnymen - Fountain (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Echo & The Bunnymen - Fountain
Fanoušci britských post-punkerů Echo & The Bunnymen už jistě lační po nové desce. Jejich čekání na nástupce "Siberia" z roku 2005 je u konce a směle se mohou vrhnout do tajů nové "Fountain". Ta přináší deset nových skladeb, ze kterých Ian McCulloch a Will Sergeant vybrali jako pilotní singl kousek "Think I Need It Too". Společně s dalšími skladbami novinky ji umístili i na svůj MySpace.com profil, včetně jedné písničky, na níž se podílel Chris Martin z Coldplay. Sami tedy posuďte, jestli je "Fountain" skutečně tak elegantní, energická a naplněná mladou mízou, jak stojí v recenzi hudebního magazínu Q.


Mario - D.N.A. (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b / hip hop / dance-pop

Mario - D.N.A.
Pod pojmem Mario si už delší dobu nepředstavíme jen opraváře z legendární hry, ale i amerického zpěváka, který momentálně vydává dlouho odkládané CD "D.N.A.". Stejně jako většina jeho kolegů i on kombinuje taneční pop a r'n'b s hip hopem a k tomu využívá i poměrně rozmanitou squadru producentů. V jedné písničce se tu například potkali Babyface se Stargate nebo Bandgladesh se Seanem Garrettem. Proti ostatním ale pěvecky spoléhá především na sebe. Jedinými partnery mu byli zmíněný Sean Garrett a Gucci Mane v prvním singlu "Break Up" a rapper Big Sean v "Before She Said Hi". Celou desku Mario nahrál na své MySpace.com a v následujících týdnech bude doufat, že se mu podaří zastavit klesající tendenci umístění v hitparádách.


Shadows Fall - Retribution (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: heavy metal

Shadows Fall - Retribution
Fanoušci heavy metalu si tento týden moc nesmlsnou, neboť ze zástupců tohoto žánru se dočkají nové desky jen od amerických Shadows Fall. Kapela má na svém kontě pět studiových desek, přičemž nyní míří k fanouškům šesté dílo "Retribution". CD předznamenal již v polovině srpna první singl "Still I Rise", ke kterému vznikl i videoklip. Skladbu i snímek najdete společně se všemi novými kousky na MySpace.com kapely. Pokud vás materiál Shadows Fall zaujal, máte při koupi CD na výběr z několika variant. Můžete sáhnout po klasické verzi, nebo investovat do deluxe edice se třemi bonusovými skladbami - coververzemi songů od Ozzyho Osbourna, Cro-Mags a Nuclear Assault. Tato našlapaná verze přinese navíc DVD s záznamy z koncertů a instruktážními videoklipy.


Girls Aloud - Out Of Control Tour 2009 (DVD) (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Girls Aloud - Out Of Control Tour 2009
Na počátku dubna vyjel dívčí kvintet Girls Aloud na totálně vyprodané turné Out Of Control Tour po britských ostrovech čítající přes třicet zastávek. Kdo z příznivců neměl na jaře zrovna cestu do Velké Británie či Irska, jistě přivítá DVD, respektive Blu-Ray se záznamem jednoho z koncertů v londýnské O2 Aréně. Vedle samotného koncertu ale uvidí i tři videoklipy z poslední desky "Out Of Control", vizualizaci některých skladeb, rozhovor a také pět vybraných písniček, při nichž se kamera zaměřila pouze na jednu z členek skupiny. Krátkou upoutávku naleznete na stránkách vydavatelství.


Yello - Touch Yello (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: elektronika

Yello - Touch Yello
Švýcarské duo Dieter Meier - Boris Blank alias Yello se baví elektronickou hudbou už neuvěřitelných třicet let. Toto jubileum oslaví novou nahrávkou "Touch Yello" přinášející čtrnáct nových skladeb, v nichž si zahostovali Heidi Happy, Till Brönner a Dorothee Oberlinger. První tři ochutnávky nabízejí pánové na svém webu.


V krátkosti

  • Je to skoro neuvěřitelné, ale jedno z nejslavnějších alb Davida Bowieho "Space Oddity" letos oslavilo čtyřicáté výročí svého vydání. U této příležitosti vychází speciální sběratelská edice doplněná o další disk s řadou raritních bonusů v podobě demoverzí, odlišných mixů, živých podob či stereo verzí některých písniček.
  • Početnou českou fanouškovskou obec Erasure potěší jistě jejich EP "Phantom Ride", které se po jednadvaceti letech ohlíží za deskou "The Innocents" pomocí šesti remixů písniček z tohoto CD.

Dále vychází:

Anita Soul - Studio (EMI)
Beethoven/Korngold - Violin Concertos (EMI)
Bratri v triku - Raport (EMI)
Carpenters - 40/40 (Universal)
Carpenters - Close To You.... (DVD) (Universal)
David Bowie - Space Oddity 40th Annivery (EMI)
Eggar Allan Poe - 4 Povídky (Panther)
Elan - Laskohity (Universal)
Erasure - Phantom Bride EP (EMI)
Chimera - Paralelne svety (EMI)
Kraftwerk - Autobahn (EMI)
Kraftwerk - Computer World (EMI)
Kraftwerk - Radio (EMI)
Kraftwerk - Techno Pop (EMI)
Kraftwerk - The Man Machine (EMI)
Kraftwerk - The Mix (EMI)
Kraftwerk - Tour De France (EMI)
Kraftwerk - Trans (EMI)
Madeleine Peyroux - Somethin' Grand (DVD) (Universal)
Mando Diao - Malevolence Of Mando Diao (EMI)
Marillion - Less Is More (Warner Music)
Mob Rules - Astral Hand (Mystic Production)
Morrissey - Hmv/Parlophone Singles 88 (EMI)
MSTRKRFT - Fist Of God (Universal)
No Name - The Best Of (Universal)
Puccini - Madama Butterfly (EMI)
Ray Charles - The Spirit Of Christmas (Universal)
Různí - All For Metal II (CD+DVD) (Mystic Production)
Různí - Fame (soundtrack) (Universal)
Různí - Fantastic Mr. Fox (soundtrack) (Universal)
Různí - Phineas & Ferb (EMI)
Různí - Where The Wild Things (soundtrack) (Universal)
Scooter - Ti Sento (Warner Music)
Steeleye Span - A Parcel Of Steeleye Spa (EMI)
Steve Morse Band - Out Standing In Ther Field (Warner Music)
Talking Heads - Little Creatures (EMI)
Talking Heads - Naked (EMI)
Talking Heads - True Stories (EMI)
Turin Brakes - Bottled At Source (EMI)
Yacht - See Mystery Lights (Universal)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně
Rozhovory: Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně "Pomíjivost divadla je pro mě někdy bolestná. Oproti tomu kratičká píseň toho může obsáhnout spoustu a zůstane v nás, můžeme si ji zpívat," říká herec a muzikant Igor Orozovič. Svou čerstvě vydanou debutovou desku "Když muž... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Mark Knopfler - One Deep River 8/10
Recenze: Na "One Deep River" je Mark Knopfler pořád stejně solidní Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 00:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Erasure v květnu rozšíří sérii reedic o desku "Cowboy" (15.04.2024 13:19)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku (26.03.2024 15:00)
- Video: Shakira, Cardi B a polonazí kentauři, to je klip k roztančené novince "Puntería" (25.03.2024 08:12)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Adele Queen AC/DC Kabát Sia U2 Rush Bono Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu