Anna Julie Slováčková v novém klipu ukazuje svůj "Pokoj"

16.09.2023 11:41 - Hana Bukáčková | foto: Jan Berounský

Anna Julie Slováčková vydává po dvou letech od debutové "Aury" druhou sólovku "Osudová". Z té nyní představila singl "Pokoj". Vznikl ze spolupráce s Honzou Vávrou, Kristiánem Komedie a Igorem Ochepovskym. Ač jde o pestrý a díky dechům rozverný kousek, přichází s velkým poselstvím.

"Je to doják. Nabádá nás, abychom čas od času každý navštívili uvnitř sebe ten svůj 'pokoj' - místo, kde je nám dobře a máme tam schované jen ty hezké zážitky, pravé přátele a to, na čem nám záleží," říká zpěvačka.

Song doprovází barevný klip, který, jak název skladby dává tušit, se odehrává v pokoji. Místnost se postupně zabydluje díky věcem a lidem, kteří nám postupně vplouvají do života, a tím ho dělají hezčí, stejně jako nábytek a barvy v holých prostorech. Režie se ujal Martin Šesták.

Ve snímku se objevují Aniččini přátelé z dětství, z divadla i televize, rodina - oba známí rodiče a bratr -, celá kapela, ale i fenka Jindřiška, kterou si muzikantka před časem vzala z útulku. Slůvko pokoj v sobě zároveň skrývá ještě jeden význam (hezká hra s češtinou) - klid, harmonii, balanc. Aneb Jaký si to uděláš, takový to máš...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY