Dogstar představují klip k "Breach". Keanu Reeves si ve skladbě střihl krátké sólo

12.08.2023 12:55 - Kateřina Spacek | foto: Kevin Winter

Minulý měsíc vydali Dogstar song "Everything Turns Around", první novou píseň po 23 letech, a zároveň oznámili album "Somewhere Between The Palm Trees And Power Lines" a rozsáhlé turné. Nyní kapela představila druhou ochutnávku z chystané desky, singl "Breach".

Pokud tuhle americkou sestavu sledujete i na Instagramu, pak jste si jistě všimli, že začátkem týdne uvedla, že si Keanu Reeves v novém songu střihne i krátké sólo. A nelhala. Dogstar ani tentokrát neztrácejí svůj zvuk, kterému jsou věrní už řadu let. Chvílemi máte pocit, jako byste poslouchali Queens Of The Stone Age. A jak kapela slíbila, je tu i očekávané sólo slavného Nea nebo Johna Wicka, chcete-li.

Keanu sice nikdy nepatřil k lidem, kteří touží po pozornosti, ale tady to vypadá, že si svou část užil. Ke skladbě vyšel i videoklip, který má na svědomí Josh Oreck. Není proto příliš velkým překvapením, že se celkový vizuál podobá předchozímu snímku "Everything Turns Around". Žádné novoty ani přehnanost k této skvadře nepatří, drží se spíše při zemi a je to tak dobře.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY