Kapela Keanu Reevese Dogstar láká na chystané album působivým videoklipem "Everything Turns Around"

20.07.2023 19:31 - Kateřina Spacek | foto: Brian Bowen Smith

Skupina Dogstar v květnu oficiálně oznámila svůj comeback. Vrací se po více než dvaceti letech. U této příležitosti muzikanti představili i nový materiál v podobě songu "Glimmer". Zahráli ho na festivalu BottleRock spolu s několika staršími kousky.

Nyní tato grungeová sestava uvádí další singl "Everything Turns Around" a ohlašuje i desku. Ta ponese název "Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees" a její vydání je naplánováno na 6. října.

K čerstvé skladbě trio sestávající z kytaristy a zpěváka Breta Domrose, bubeníka Roba Mailhouse a baskytaristy Keanu Reevese natočilo i videoklip. V něm si tahle partička zahrála nejen uprostřed města, ale i na poli nebo s působivým vizuálem v zádech.

"Připadá nám to jako zábavná letní píseň. Má povznášející poselství a pozitivní náladu, která vám snad trochu odlehčí den. Je to jeden z našich nejoblíbenějších songů, které hrajeme naživo," svěřila se kapela v tiskové zprávě.

Tracklist alba "Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees" bude následující: Blonde, How The Story Ends, Everything Turns Around, Overhang, Dillon Street, Lily, Lust, Glimmer, Sunrise, Sleep, Upside, Breach.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY