Allah-Las ohlašují LP "Zuma 85" a představují dvě nové písně

21.07.2023 10:08 - Kateřina Spacek | foto: Tony Accosta

Allah-Las před několika dny oznámili, že připravují následovníka alba "LAHS" z roku 2019 (s tuto deskou se mimochodem tentýž rok ukázali i českému publiku). Pátá řadovka se bude jmenovat "Zuma 85" a vyjde 13. října na jejich vlastním labelu Calico Discos a Innovative Leisure.

Kalifornská čtveřice, jejíž song "Busman's Holiday" z debutové eponymní kolekce se dokonce objevil v seriálu "Hemlock Grove", současně s ohlášením chystané studiovky představila hned dva čerstvé songy.

"The Stuff" je glam rockem inspirovaný kytarový flák plný nostalgie, na léto naprostá ideálka. Titulní "Zuma 85" je naopak dynamická a jemná instrumentálka. Obě skladby si můžete poslechnout pod článkem. A je jasné, že co se týče říjnového díla, rozhodně je na co se těšit!

Skupina ještě doplnila, že v létě a zkraje podzimu vyrazí na rozsáhlé turné po Velké Británii a EU. U nás se bohužel tohle kvarteto neukáže, nejblíž našim hranicím bude v Německu.

Tracklist alba "Zuma 85" bude následující: The Stuff, Jelly, Right On Time, GB BB, Hadal Zone, Fontaine, Pattern, Sky Club, La Rue, Dust, Smog Cutter, Zuma 85, The Fall.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY