Richard Krajčo ON AIR: Po koncertě Kryštofa na Strahově jsem těžko hledal motivaci dál hrát

11.11.2022 17:24 - Spolupracovník redakce | foto: On Air

Skupina Kryštof vznikla již bezmála před třiceti lety a od té doby vyrostla z klubové party kluků z Havířova do jedné z nejpopulárnějších kapel české hudební historie. Lví podíl na tom samozřejmě má jejich frontman Richard Krajčo, který je jejím lídrem, ústředním skladatelem a frontmanem, dlouhá léta ale byl také jejím manažerem.

V rozhovoru pro On Air, který je průřezem jeho hudební kariérou, mluvil mimo jiné i o tom, čím si myslí, že tehdy svým spoluhráčům lezl nejvíc na nervy. Co byla první kapela, která ho od sportu přitáhla k hudbě? Jak vzpomíná na nahrávání první desky "Magnetické pole"? A proč si se svojí ženou Karin Babinskou koupili kostel? Podívejte se na celý rozhovor.

ON AIR je talk show hudebního publicisty Pavla Kučery s hudebníky a lidmi z hudební branže. Nový díl je uveřejněn každý týden na YouTube kanálu kytary.cz. Facebookovou stránku pořadu najdete zde, přehled starších dílů tady. Starší díly On Air si můžete poslechnout i ve formě podcastů na Spotify nebo Apple Podcasts.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY