Yungblud natočil psychedelické album, to ale už měsíce leží ve studiu

08.10.2022 13:15 - Kateřina Spacek | foto: Tom Pallant

Yungblud vydal minulý měsíc svou třetí desku, která nese pouze jeho jméno. Už v srpnu loňského roku ale uvedl, že má hotový i čtvrtý dlouhohrající počin. Jeho osud je ovšem nejistý.

"Jel jsem rovnou do Leedsu do studia 20 minut od místa, kde jsem vyrůstal, a napsal album 'Yungblud', pak jsem odjel do Ameriky a napsal hned další," snažil se tehdy navnadit fanoušky.

Tento týden se muzikant, vlastním jménem Dominic Harrison, objevil jako host v podcastu Billyho Corgana "Thirty-Three With William Patrick Corgan", kde si s frontmanem Smashing Pumpkins povídal právě i o připravované studiovce.

"Mám další nahrávku, ale nevím, kdy vyjde," řekl. "Natočil jsem ji už kolem Nového roku 2021 a je to plnohodnotné psychedelické rockové album, které ve studiu jen tak leží a já zatím nevím, kdy vyjde."

Celý rozhovor Yungbluda s Corganem si můžete poslechnout prostřednictvím služby Spotify. A ještě než se fanoušci dočkají slibovaného alba nadupaného psychedeliky, níže je malá ochutnávka songu "The Funeral" z již výše zmíněné řadovky "Yungblud".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY