Vítěz poslední SuperStar Adam Pavlovčin aka ADONXS je v klipu "Game" za panenku Barbie

30.08.2022 08:04 - Hana Bukáčková | foto: Warner Music

Všestranně talentovaný Adam Pavlovčin, vítěz posledního ročníku SuperStar, ví, jak na sebe upozornit, a to nejenom po pěvecké stránce a svým vnímáním hudby jako celku (mnozí ho označovali za nejkomplexnějšího účastníka všech sérií soutěže), ale také svým vzezřením. Ne že by vypadal jinak než jiní mladí muži v tomto věku, ale rád svým oblečením provokuje, přičemž se netají svou příslušností k LGBTQ+ menšině.

Pod pseudonymem ADONXS nyní vydává svůj druhý singl. Ten je navíc součástí dvojdílného celku. "Game" je tedy první částí a diváky zavede do pomyslného světa panenek.

"Jde o taneční skladbu s ne úplně veselým textem. 'Game' je pro mě hra, kterou mnoho z nás hraje dennodenně. Hra, ve které se umělec ocitne, když vstoupí do světa šoubyznysu, stejně jako hra, která se často objevuje v partnerském a intimním životě. Velmi snadno se stáváme něčí hračkou, něčí panenkou a je náročné najít hranici mezi tím, co chceme my, a tím, co po nás vyžaduje okolí. Taková hra s námi dokáže někdy pěkně zamést," komentuje zpěvák.

Jedná se o velmi ambiciózní píseň se světovým zvukem, který trochu připomíná The Weeknda a jeho "Blinding Lights". Klip je velmi pestrý a nekompromisní, ADONXS se nebojí odvážných záběrů, v nichž třeba líbá muže. Za snímkem stojí asi padesátičlenný tým, který coby režisér vedl Jiří Horenský, za kamerou stál Stephan Muhlay. Účinkují zde mimo jiné i herci ze seriálu "Pán Profesor", který běží na Markíze.

Adam s nimi určitě nesplývá, je uhrančivý, uplatňuje i své taneční dovednosti a jeho hlasový fond je velmi podmanivý. Do očí bijí jeho módní kreace, které jsou na muže trochu nezvyklé, ale jako celek nabízí video na místní poměry netradiční zážitek hodný MTV.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY