Twenty One Pilots vzali fanoušky do světa Upside Down s mash-upem znělky "Stranger Things" a vlastního hitu "Heathens"

27.07.2022 14:09 - Kateřina Spacek | foto: facebook interpreta

Už jsme slyšeli mash-up Kate Bush se znělkou seriálu "Stranger Things", jak to ale mohlo dopadnout, když se remixu ujala banda Twenty One Pilots? No, před démonickým Vecnou by to mohlo leckoho zachránit.

Počet hudebních interpretů, kteří se pustili do melodií z populární série, se minulý pátek na festivalu Electric Castle v Rumunsku rozrostl o další kousek. Duo z Ohia zde fanouškům dopřálo mash-up svého hitu "Heathens" z roku 2016 a ikonické synťákové znělky.

Jejich vystoupení odstartoval dunivý hlas velkého záporáka "Stranger Things" Vecny. Záběry ze čtvrté řady seriálu byly k vidění na obrovských obrazovkách v zadní části stage.

"Hudba má moc zachránit každého," řekl frontman Tyler Joseph, když se objevil na pódiu v momentě, kdy si hrdinka netflixáckého snímku Max nasazovala sluchátka.

"Tohle vystoupení by mě mohlo zachránit před Vecnou kterýkoli den v týdnu," objevilo se následně na oficiálním účtu "Stranger Things" na Twitteru. Píseň "Heathens" byla mimochodem původně napsána pro film "Suicide Squad", ale spolu s těmi synťáky by skvěle zapadla i do tohoto seriálu, nemyslíte?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY