Zpěvák Linkin Park půjde pravděpodobně na operaci

10.06.2003 09:09 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

UPDATE (9:45): Podle posledních zpráv byl Bennington propuštěn z nemocnice s tím, že bolesti odezněly a mohl za ně pravděpodobně nějaký parazit. Zda je zpěvák považován za zdravého či bude léčba pokračovat, není dosud známo.

Linkin Park
© Linkinpark.com
Pro všechny, kteří se těšili na koncert americké kapely Linkin Park v Praze, je to už jen pitvání se v bolavé ráně. Byly totiž oznámeny další podrobnosti o stavu zpěváka Chestera Benningtona, kvůli jehož zdravotnímu stavu bylo vystoupení odsunuto.

Třicetiletý zpěvák byl hospitalizován 30. května s bolestmi břicha a zad, prošel řadou lékařských vyšetření, ale ani odborníkům se dosud nepodařilo plně stanovit diagnózu, vyloučena není ani operace. Kvůli těmto problémům však nebylo odloženo jen pražské vystoupení, změny se týkají celého evropského turné.

Není dosud známo ani to, zda se Linkin Park zúčastní letní Summer Sanitarium Tour, na níž mají na začátku července vyjet spolu s Metallicou a Limp Bizkit. Mike Shinoda mezitím požádal všechny, kteří chtějí zpěvákovi popřát brzké uzdravení, aby tak činili prostřednictvím oficiální webové stránky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY