Ville Valo přijede v únoru 2023 do Prahy

07.04.2022 11:35 - Tisková zpráva | foto: Jonas Brandt

V únoru příštího roku přivítáme po dlouhých letech Villeho Valo, zpěváka dnes už rozpadlých HIM, který nám připomene, že finský love metal stále stojí za poslech! Koncert se bude konat 16. února 2023 v pražském Lucerna Music Baru.

Ville Valo plakát
© Jonas Brandt
V historii alternativního rocku 21. století je jen málo umělců, kteří by vrhali delší a svéráznější stín než finský průkopník love metalu Ville Valo. Vždyť jeho kapela HIM patřila bez problémů k nejikoničtějším a nejsvéráznějším skupinám tohoto tisíciletí. Jejich hudba, horlivě uctívaná, radostně haněná, ale nemožná k přehlédnutí, zanechala nesmazatelnou stopu v zástupu fanoušků po celém světě. Šarlatová písmena znamenala Jeho pekelné veličenstvo. Jejich zakladatel znamenal něco, co se rozkošně vymykalo současnému stavu.

Valo bude v odkazu kapely pokračovat jako VV na chystané nahrávce "Neon Noir". Prvního singlu a videoklipu s názvem "Loveletting" se dočkáme už brzy.

Vstupenky na pražský koncert za 890 Kč budou v prodeji v sítích Ticketmaster, Ticketportal a Goout od 11. dubna 2022 v 10:00.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY