Slash oznámil celosvětově streamovaný koncert z Bostonu a přidal singl "April Fool"

30.03.2022 18:13 - Jiří V. Matýsek | foto: BMG Rights Management

V únoru vydané album "4" kytaristy Slashe, zpěváka Mylese Kennedyho a kapely The Conspirators sklidilo veskrze pozitivní reakce. U nás jsme mu v recenzi dali osmičku, čtveřice redaktorů v kolektivní makrorecenzi šla o kousek níž, ale výsledných 68 % je stále jasně vypovídající výsledek.

Slash a jeho parta s novou deskou už objíždějí Spojené státy, chtějí ale dát příležitost všem fanouškům po celém světě, aby si koncert vychutnali rovněž. Na pátek 15. dubna od devíti hodin večer našeho času proto budou vysílat event s názvem "Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators - Live From Boston".

Profesionálně nasnímaný koncertní set o jedenadvaceti skladbách vznikl letos v březnu v Bostonu a skvěle zachycuje nespoutanou živou energii, kterou tahle skupina má. Jeho páteř tvoří nová deska, dojde ale i na celou řadu starších písní. Stream bude vysílán exkluzivně na platformě Veeps.com a vstupenky jsou již ke koupi. Po skončení vysílání bude záznam k dispozici dalších 48 hodin v podobě video-on-demand.

Na světě je nově taky další singl z desky, již dobře známá píseň "April Fool". Poslechnout si ji můžete i v podobě živě natočeného videa ze Studio 60. Jedná se o totéž vystoupení, které už jsme měli možnost vidět v rámci streamu při příležitostí vydání alba.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY