Benee má v "Never Ending" zlomené srdce

18.03.2022 16:42 - Honza Balušek | foto: Benee

Novozélanďanka Benee na své povedené debutové album "Hey U X" před několika dny navázala sedmipísňovým ípíčkem "Lychee", které už záhy vyrazí propagovat na koncertech po celém světě. Pražský klub Roxy se její návštěvy dočká 22. května, předtím a potom ale stihne zazpívat od Austrálie přes Evropu až po USA. Asi i proto nyní výrazně zrychlila ve vydávání nových singlů a videoklipů.

Před nedávnem jsme na musicserveru pochválili hitovku "Beach Boy", novinka "Never Ending" zpěvačku ale představuje ve zcela jiné hudební poloze. Tklivý a zastřený zpěv doplňují místy chemické a občas naopak zřetelně živě nahrané bicí, které kontrastují s kytarami, které v její tvorbě zas tak často neslyšíme. Vše doplňuje text o ne moc dobrém vztahu, jak už to občas u mládežníků bývá.

Doprovodný videoklip Benee pořídila v noci, v některých záběrech se nechala obrazově naklonovat a užijete si i docela dost blikajících scén. Nepovedený vztah si prostě nezasluhuje denní světlo a úsměvy na všechny strany. I když jde jen o písničku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY