Benee si ve videoklipu k "Beach Boy" hraje s upírem na hřbitově

09.03.2022 19:21 - Honza Balušek | foto: Fource PR

Novozélandská hvězdička Benee asi chtěla na světové turné vyrazit už v rámci propagace svého povedeného debutu "Hey u x" z roku 2020, z důvodů všem známých se ale na koncerty mimo svůj domovský ostrov vypraví až letos. A k tomu je přece jen potřeba i nějaká ta nová hudba. Před pár dny proto vydala sedmipoložkové EP "Lychee", které aktuálně propaguje singlem "Beach Boy".

A i když její tvorba rozhodně není jednobarevná, novinka zní přesně jako typická Benee. Jestli jste si pobrukovali společně s jejími hity jako "Supalonely" či "Kool", bude se vám určitě líbit i plážový chlapec. Doprovodný videoklip ovšem klame tělem. Pokud byste kvůli titulu songu čekali, že snímek bude naplněný osvalenými chlapci v plavkách, kterak se válejí v písku u oceánu, nemohli byste být dále od skutečnosti. Zpěvačka radši zvolila temné barvy, upíra a hřbitov. I když ten je cíleně studiový, ne reálný.

Budete-li chtít poslechnout si tuto mladou novozélandskou krev i naživo, šanci budete mít 22. května. Toho dne se Benee v rámci své koncertní šňůry zastaví také v pražském klubu Roxy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY