Billie Eilish a její bratr napsali tři skladby pro animovaný boyband

20.11.2021 15:27 - Honza Balušek | foto: Universal Music

Vypadá to, že Billie Eilish si propagaci své druhé desky "Happier Than Ever" vyloženě užívá. Nemine týdne, aby její YouTube kanál nenabídl nějaké nové živé video z různých televizních pořadů, ona sama se přitom věnuje i mnoha dalším činnostem. Nejnověji třeba oznámila, že s bratrem Finneasem složila tři kousky pro pixarovku "Proměna".

Songy v animáku ale nebude zpívat ona, nýbrž fiktivní kreslený boyband 4*Town, který je středobodem života hlavní hrdinky, třináctileté Mei, tedy předtím než zjistí, že se ve chvílích emočního vypětí proměňuje v obrovskou červenou pandu. Snímek s originálním názvem "Turning Red" bude mít v českých kinech premiéru 10. března příštího roku, úryvek eilishovské písně "Nobody Like U" zaslechnete v traileru, který si můžete pustit hned teď.

Skládání pro animované celebrity je každopádně jen jednou z mnoha aktuálních aktivit mladé muzikantky. Představila třeba svůj parfém nazvaný jednoduše Eilish, a vystoupila v dětské show "Sezame, otevři se" s upravenou verzí písničky "Happier Than Ever". Rozkošné video, kde společně s upírem Countem počítá do dvou, najdete pod článkem.

A další práce ji čeká. Jako teprve druhá v pořadí (po Nicku Jonasovi) se 11. prosince představí ve skečové show Saturday Night Live hned ve dvou rolích - jako uvaděčka celého pořadu a také jako hudební host. Díky YouTube si minimálně část jejích příspěvků v pořadu budeme moci užít i my.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY