Natalie Imbruglia si v klipu "On My Way" užívá pohodové dny

27.08.2021 12:35 - Dan Hájek | foto: Natralie Imbruglia

O šestém albu "Firebird" Natalie Imbruglie jsme již informovali. V mezičase tato australská sympaťačka vydala osmdesátkově laděný song "Maybe It's Great", který mohl někomu evokovat tvorbu Kim Wilde. Třetí ochutnávkou je nyní oddechově laděná "On My Way", již produkoval MyRiot, tedy producent Roy Kerr, který spolupracoval s London Grammar, Birdy nebo Aurorou.

Doprovodné video je však ve zcela jiném módu, než tomu bylo u pilotního singlu "Build It Better", pryč je i důkladně promyšlená choreografie. "On My Way" je sestřihem Nataliina běžného dne, kdy se potkává se svými přáteli, prochází se městem nebo jen tak vyrazí na pláž. Klip si na nic komplikovaného nehraje. Kamera se snaží primárně podchytit atmosféru těchto pohodových chvil, což koresponduje s odkazem na text písně, jehož poselstvím je, že se nikdy nemáme nechat unést jen kouzlem okamžiku, ale i vyhlížet do budoucnosti a být připraveni na překonávání překážek.

Připomeňme, že deska "Firebird" se do obchodů dostane v pátek 24. září a Natalie Imbruglia na ní představí tyto skladby: Build It Better, Nothing Missing, What It Feels Like, On My Way, Maybe It's Great, Just Like Old Times, When You Love Too Much, Not Sorry, Human Touch, Change Of Heart, Invisible Things, Dive To The Deep, River, Firebird. Předobjednávky stále běží na tomto místě. Níže si pak můžete kromě videa na "On My Way" poslechnout i zmíněný předchozí singl "Maybe It's Great".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY