P.O.D. se nepoflakují

13.05.2003 12:56 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

P.O.D. - Satellite Limited Edition CD & DVD
© facebook interpreta
Američtí náboženští rockeři P.O.D. se rozhodně nepoflakují. Kromě nahrání úvodního singlu "Sleeping Awake" k filmu "Matrix - Reloaded" začali nedávno pracovat ve studiu v Los Angeles na materiálu pro novou desku. Údajně mají připraveno přes třicet písní, z nichž na album, které by podle zpěváka Sonnyho Sandovala mělo vyjít počátkem listopadu, nakonec použijí dvanáct nejlepších.

Poté, co loni v lednu vydali velice úspěšné CD "Satellite" a následně odjeli světové turné, se od kapely letos v únoru odloučil její zakládající člen, kytarista Marcus Curiel. Nástupcem se stal Jason Truby, který již v minulosti s P.O.D. několikrát spolupracoval. "Pokud by to nebyl Jason, tak potom asi nikdo. Rozhodně jsme nechtěli dělat veřejné konkurzy," vysvětlil zákulisí příchodu nového kytaristy Sandoval časopisu Rolling Stone.

Co mohou fanoušci od nové desky čekat, není úplně jasné. Je pravděpodobné, že Payable On Death se budou držet osvědčeného rap-metalového schématu. Nicméně baskytarista Traa se nechal slyšet, že příchod Jasona Trubyho znamená novou perspektivu a novou energii.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY