Dave Grohl se svou mámou natočil seriál o hudebnících a jejich matkách

26.02.2021 09:24 - Honza Balušek | foto: Marie Trávníčková

Leader Foo Fighters Dave Grohl sice se svou kapelou vydal před několika dny novou desku "Medicine at Midnight", jeho umělecký záběr je ale mnohem větší. Například společně se svou matkou Virginií Hanlon Grohl natočil speciální seriál, který se věnuje vztahům slavných hudebníků a jejich maminek.

Šestidílná nesktriptovaná hudební show nese název "From Cradle to Stage", stejně jako kniha, kterou paní Virginia napsala. Kteří hudebníci se na natáčení podíleli, tvůrčí tandem dosud drží v tajnosti, jisté ale je, že výsledku se fanoušci za oceánem dočkají na nové streamovací platformě Paramount+, která startuje 4. března. Nejedná se o úplně novou službu, ale o novou a rozšířenou verzi CBS All Access, kde má svůj originální domov třeba populární seriál "Star Trek: Discovery".

Paramount+ se na rozdíl od svých konkurentů hodlá více zaměřit také na hudební obsah. Součástí jeho nabídky se brzy stanou i oživené verze televizních show "Behind the Music" či "Yo! MTV Raps". V Česku se těchto pořadů dočkáme pouze v případě, že některý ze stávajících streamerů zakoupí licence, samotný vstup lokalizované verze Paramount+ je minimálně v dohledné době nepravděpodobný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY