Mistr hororů John Carpenter se v únoru přihlásí s další studiovkou

31.10.2020 18:27 - Ondřej Kocáb | foto: Sophie-Gransard

Již během srpna John Carpenter zmínil, že mu zbyl nějaký materiál pro další album. A je tomu opravdu tak. Mistr hororů vydá již třetí balíček "Lost Themes", protentokrát s označením "Alive After Death". Deska bude dostupná od 5. února prostřednictvím labelu Sacred Bones. A jelikož je Halloween, je pravý čas na pilotní singl "Weeping Ghost". Poslechnout si ho můžete pod článkem.

Ve studiu se skladatel opět sešel jak se synem Codym Carpenterem, tak s kmotřencem Danielem Daviesem. Během těch pěti let, co uběhlo od "Lost Themes II", měla celá trojice docela napilno. Prvně tu byl projekt "Anthology", který přinesl kolekci toho nejlepšího z Carpenterových soundtracků z období 1974-1998. Následující rok se pánové vrhli na soundtrack k "Halloweenu" Davida Gordona Greena.

V tiskové zprávě k chystanému albu se dvaasedmdesátiletý producent svěřil, že souhra mezi ním a ostatními dvěma kolegy je lepší než kdy dřív. "Chápeme navzájem silné a slabé stránky, víme, jak komunikovat beze slov, a proces je tak nyní jednodušší než v začátcích. Dospěli jsme a odráží se to i na skladbě 'Weeping Ghost'."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY