Britney Spears po čtyřech letech oprášila album "Glory". Zveřejnila bonusový song i alternativní obal

03.06.2020 16:53 - Josef Martínek | foto: Sony Music

O nové hudbě Britney Spears se sice mluvilo již v roce 2018, kdy jisté zdroje ohlašovaly singl "Apple Pie", dosud jsme se ale žádných hmatatelných důkazů nedočkali. Místo toho musela zpěvačka loni zrušit svou ambiciózní show "Domination" v Las Vegas. Oficiálním důvodem byly zdravotní problémy jejího otce, krátce nato se však světem šířily informace o tom, že Britney pobývá v léčebně.

Nyní se princezna popu rozhodla fanouškům připomenout alespoň recyklací své dosud poslední, v pořadí deváté desky "Glory". Ta vyšla již v roce 2016 a dočkala se poměrně kladných ohlasů, byť v hitparádách to žádná sláva nebyla.

Britney Spears - Glory (alternativní cover)
© facebook interpreta
Spears se nedávno pochlubila alternativním přebalem této kolekce - je mnohem odvážnější než ten původní. A aby fanoušci mohli nejen obdivovat zpěvaččiny křivky, ale také poslouchat ještě neohranou hudbu, rozhodla se umístit na všechny streamovací platformy song "Mood Ring (By Demand)".

Nejedná se sice o skladbu dosud nevydanou, přesto ji až do letošního května slyšeli jen vyvolení. V době původního uvedení "Glory" se totiž objevila exkluzivně pouze na japonské deluxe edici.

A fanoušci staronový kousek skutečně ocenili: hned po vydání ho dostali na čelo digitálních žebříčků napříč zeměkoulí. V USA dokonce Britney na krátkou dobu na iTunes přeskočila i aktuální hit #1 americké hitparády "Rain On Me" od Lady Gaga a Ariany Grande.

Na nedostatek zájmu o své písně si tedy superhvězda přelomu milénia nemůže stěžovat. Teď už zbývá se jen znovu po letech zavřít do studia a přijít s něčím skutečně novým.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY