John J Presley spustil "Isolation Sessions": hraje online ze svého domácího studia

10.05.2020 15:53 - Ondřej Kocáb | foto: God Unknown Records

V době bez možnosti veřejného vystupování se stále víc muzikantů upíná k alternativním formám kontaktu s fanoušky. Videa či přímo online koncerty jsou pro obě skupiny mnohdy vítaným zpestřením jinak rutinního domácího života. Během příprav druhé desky si na nějaký ten hudební sedánek našel čas také John J Presley.

Výborný kytarista, který loni debutoval povedenou deskou "As The Night Draws In", na něm servíroval převážně bluesové kousky obalené v garážovém zvuku. Jeho kytary jsou naživo ještě hlučnější a dokonale vystihují jeho um, který prokazoval již během působení v kapelách Dukea Garwooda nebo Seasick Stevea. Ke všemu kytarovému šílenství však skvěle přiléhá klidný a zároveň uklidňující vokál. Pokud jste fanoušky The Kills, Mogwai nebo některého z výše zmíněných umělců, jste na správné adrese.

V průběhu "Isolation Sessions" natočených v domácím studiu zazněly prozatím tři skladby mixující hned několik stylů do sebe. Kromě singlu "True Love Waits" z prvního alba je k poslechu také divočina "Exhale & Go", ve které detailněji nahlédneme ke všem efektům, které Presley ve své hudbě využívá. Poslední z trojice je instrumentální novinka "Golden Lines", dalši kousky můžete očekávat na jeho YouTube.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY