Zpěvačka skupiny Echosmith chce v "Shut Up and Kiss Me" konečně pusu

26.11.2019 16:59 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Sourozenecká kapela Echosmith se do uší hudebních příznivců nejvíce zapsala svým velkým hitem "Cool Kids". Debutové album "Talking Dreams" vydala už v roce 2013, od té doby ztratila svého nejstarší člena (chtěl se více věnovat rodině, však to znáte) a připomínala se několika samostatnými singly a ípíčky. Až 10. ledna 2020 se můžeme těšit na druhé řadové album "Lonely Generation", s nímž se do toho chce pustit zase pořádně.

Už v říjnu trojice vypustila pilotní singl a videoklip k titulní skladbě a oznámila, že vizuály natočila ke všem songům na nahrávce. Druhým zveřejněným kouskem se stala píseň "Shut Up and Kiss Me". Ta je stejná jako celá tvorba kapely, jde tedy o nekomplikovaný, lehký a vzdušný popík, ze kterého je cítit, že sourozence hraní opravdu baví a mají z něj radost. A tím pádem těší i jejich příznivce.

Doprovodný videoklip je ze své podstaty jednoduchý a zcela odpovídá textu písničky. Zpěvačka chce prostě od svého kluka konečně pusu a on se k ní nemůže odhodlat. No nejsou to krásné problémy?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY