DJ Ondrash si jede splnit sen na světové finále Red Bull Music 3Style

18.01.2019 10:42 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Celkem 24 nejtalentovanějších DJs z celého světa upírá svou pozornost k jedinému místu. A to k Tchaj-peji na Tchaj-wanu, kde historicky poprvé od 23. do 27. ledna proběhne finále devátého ročníku této soutěže. Mezi finalisty ani letos nechybí český zástupce. Je jím DJ Ondrash, který si své místo vybojoval v českém finále.

Cesta do velkého finále vede přes čtyři eliminační kola, která proběhnou od 23. do 26. ledna ve vyhlášených tchaj-pejských klubech. V každém z nich se utká osm DJs, kteří dostanou patnáct minut na předvedení svého soutěžního setu, v němž uplatní své dovednosti za mixážním pultem, ukážou svou originalitu a schopnost pracovat s publikem.

V roli arbitrů všech finálových soutěžních kol letošního devátého ročníku Reb Bull Music 3Style se představí veteráni a legendy světového DJingu DJ Jazzy Jeff, Skratch Bastid, DJ Craze, Nina Las Vegas a DJ Nu-Mark. Porotci svou úlohu nebudou hrát pouze během soutěžních večerů, ale jako lektoři povedou workshopy, které budou po celý týden probíhat. Naplní tak vizi projektu, v níž jde o ovlivňování a učení se navzájem.

Pětadvacetiletému Ondřejovi Kuklovi alias DJ Ondrashovi loňské světové finále uteklo o vlásek. V tom národním jej porazil DJ Roxtar. Letos si nejmladší účastník soutěže svůj sen splní. "Účast v týhle soutěži pro mě znamená, kýčovitě řečeno, úplně všechno, protože jsem ještě před pár lety nedoufal, že něčeho takovýho dosáhnu. Je to obrovská motivace a životní příležitost, která se možná už nikdy nenaskytne, takže v tomhle ohledu je to pro mě v mý kariéře úplně momentální top."

A jaký má recept na vítězství? "Nebudu tam dělat zbytečně nějaký šaškárny. Chci ty lidi vzít na svou loď a za těch patnáct minut je svézt, co nejdál to půjde, za jejich hranice myšlení. Chci zkrátka ten set zahrát tak, aby se lidi z toho vzpamatovali až měsíc potom," prozrazuje své plány DJ Ondrash.

Kompletní program můžete po celou dobu sledovat online. Live stream bude přenášet oficiální web a Facebook Red Bull Music 3Style.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY