Godsmack zahrají vůbec poprvé v České republice

04.01.2019 17:11 - Ondřej Hricko | foto: BMG

Už to vypadalo, že jedna z nejdůležitějších moderních amerických rockových skupin Godsmack na Česko úplně zanevřela. Její turné se dlouho naší zemi vyhýbala, to ale parta kolem zpěváka Sullyho Erny hodlá v letošním roce napravit. V úterý 11. června totiž navštíví Velký sál Lucerny v Praze, kde zahraje v rámci evropské šňůry k loňské desce "When Legends Rise".

Godsmack vznikli v roce 1995 ve městě Lawrence v americkém státě Massachusetts. Dosud vydali sedm nahrávek, včetně té poslední "When Legends Rise", která vyšla v dubnu minulého roku. Úspěšný byl již jejich eponymní debut z roku 1998, který se za oceánem stal čtyřikrát platinový. Platinový prodej ozdobil i následující desky "Awake" a "Faceless" a z kapely se rázem stalo jedno z nejúspěšnějších a nejpopulárnějších amerických rockových, potažmo metalových uskupení.

Formace měla evropské turné odehrát již na podzim 2018, ale kvůli nenadálé smrti syna kytaristy Tonyho Romboly jej byla s ohledem na svého spoluhráče nucena přesunout až na letošní rok. Předprodej vstupenek za 900 Kč bude zahájen v pondělí 7. ledna v 10 hodin v sítích Ticketmaster a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY