Erotická revue v podání Ivana Krale a Renaty Rychlé

23.01.2003 12:21 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Ivan Kral a Renata Rychlá - Erotická revue
© facebook interpreta
Ivan Kral sice poměrně nedávno vydal novou desku s názvem "Photoalbum", ale to neznamená, že by přestal skládat. Dokladem je nový projekt nazvaný "Erotická revue".

Na nahrávce se objeví skladby, které tvoří Kralem zhudebněné a Renatou Rychlou nazpívané lechtivé texty našich předních umělců, které převážně pod různými pseudonymy vycházely v průběhu třicátých let minulého století. Album bude vydáno ve výpravném digipacku, o komentář se postaral Jiří Suchý, který by měl nahrávku také 31. ledna pokřtít v Radosti FX. Na pultech obchodů by se pak "Erotická revue" měla vyskytnou 3. února. Samotné vydání se poněkud opozdilo, protože, jak píše vydavatelská firma BMG - "kvůli erotickým kresbám malířky Toyen odmítla německá lisovna Sonopress vytisknout booklet desky s odůvodněním, že se jedná o pornografii."

Na desce najdete tyto skladby: Večerní píseň, Moderní, Chovanky, Krysař snů, Podle Nicarcha, Kmotra, Báseň do památníku, Stařec a děvky, Balada o šišce, Špičatý sonnet, Abatyše a novicka, Panna 1932, Báseň, Seznam denních hostů, Báseň noci, Epigram, Hip Hop bonus - Balada o šišce


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY