Amy Macdonald poskládala své hity na výběrovku "Woman Of The World"

25.10.2018 15:21 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Čtyři řadové desky a deset let stačilo skotské popové písničkářce Amy Macdonald k tomu, aby si vysloužila vydání kolekce největších hitů. Zpěvačka, jejíž poslední řadovka "Under Stars" se probojovala i do žebříčku čtyřicítky nejlepších alb minulého roku podle našeho serveru a která loni v březnu zahrála i v Praze, svou výběrovku pojmenovala "Woman Of The World".

Amy Macdonald - Woman Of The World
© facebook interpreta
Název kolekce, která se v obchodech objeví 23. listopadu, je odvozen od aktuálního singlu, jehož doprovodný videoklip si můžete pustit pod článkem. Kromě něj na nahrávce najdete její dosavadní hity a také dva živé záznamy - "Give It All Up" byl pořízen pro BBC, "Let's Start a Band" na koncertě v Berlíně.

Tracklist výběru hitů "Woman Of The World" je následující: This Is the Life, Mr Rock and Roll, Slow It Down, Dream On, What Happiness Means to Me, Woman of the World, Poison Prince, From the Ashes, Pride, Run, Down By the Water, Don't Tell Me That It's Over, Give It All Up (BBC Live Session), Come Home, Left That Body Long Ago, Let's Start a Band (Live in Berlin Tempodrom).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY