Dua Lipa přidá na reedici debutu osm nových kousků

07.09.2018 15:48 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Dua Lipa si pro své fanoušky sice nepřipravila novou desku, ale sbírky nových skladeb se od ní přece jen dočkáme. V pátek 19. října totiž vyjde rozšířená edice jejího rok a pár měsíců starého eponymního debutu pod názvem "Complete Collection" a přinese hned osm nových kousků.

I když slovo nové je přece jen nutno dát do kurzívy. Mezi skladbami se totiž bude nacházet třeba i aktuální spolupráce s Calvinem Harrisem "One Kiss" nebo naopak už poněkud vousatá písnička "No Lies", v níž už v roce 2016 vypomohla Seanu Paulovi. Nejvíce se patrně můžeme těšit na dvě zcela nové kooperace - "Kiss And Make Up" nazpívala společně s k-popovou kapelou BLACKPINK a v "Electricity" se spojila se Silk City, což je hvězdné producentské duo Mark Ronson a Diplo. Právě druhá opravdová novinka se stala novým singlem. Na video k ní se můžete podívat pod článekm.

Reedice bude na prvním disku obsahovat sedmnáct skladeb původní deluxe verze desky, tracklist bonusového cédéčka pak přinese tyto písničky: Want To, Running, Kiss and Make Up (Dua Lipa & BLACKPINK), One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa), Electricity (Silk City & Dua Lipa), Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa), No Lie (Sean Paul & Dua Lipa), New Rules (Live).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY