High Contrast je prvním headlinerem šestadvacátých narozenin Roxy

04.07.2018 08:03 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Lincoln Barrett aka High Contrast se vrací do Roxy a tentokrát vystoupí jako jeden z headlinerů šestadvacátých narozenin klubu BE26. Velšský rodák a legenda drum'n'bassu přestoupil minulý rok od Hospital Records k 3rdBeat, kde vydal našlapané album "Night Gallery". High Contrasta doplní 27. října další zahraniční host, jehož jméno bude oznámeno brzy. Vstupenky je možno zakoupit zde.

Rok 2017 byl pro Lincolna přelomový. Odešel po šestnácti letech z Hospital Records k 3Beat, vydal několik úspěšných releasů a remixů, včetně spolupráce na soundtracku k filmu "Trainspotting 2". V říjnu pak vydal už šestou studiovou desku pod názvem "Night Gallery". Nadupané LP obsahuje už dříve zveřejněné drum'n'bassové tracky jako "Remind Me" (nejhranější track minulého roku na UKF YouTube kanálu), "Questions" nebo příjemný house/80's disco track "Beat Don't Feel The Same". Na albu použil, kromě živých nástrojů a klavíru, poprvé i kytaru a v některých skladbách dokonce výjimečně i svůj hlas.

"Poprvé jsem u alba nepřemýšlel nad DJingem, ale chtěl jsem vytvořit ten nejlepší možný posluchačský zážitek. Je to určitě mé zatím nejrůznorodější album," popsal novou desku sám Lincoln. Minulá vystoupení v Roxy byla vždy bez výjimky vyprodána, doporučujeme tedy nákup vstupenek co nejdříve.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY