Ryan Adams oslavil Valentýna s novinkou "Baby I Love You"

19.02.2018 18:52 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Valentýnský dárek pro všechny fanoušky si ve středu 14. února připravil zpěvák z Jacksonville Ryan Adams. Ten nachystal zcela novou skladbu "Baby I Love You" a pozval jejím prostřednictvím fanoušky i na první koncert roku 2018, který odehraje v proslulém amfiteátru Red Rocks v Coloradu. "Baby I Love You" je první skladba od loňské studiovky "Prisoner", na které se vyrovnával s nedávným rozvodem.

Jako již tradičně u Adamse jsou hlavním tématem písně vztahy. Tentokrát však nevidí vše tak černě jako v minulosti. Hudbou se inspiroval především u Toma Pettyho. "Jeho skladby, hra na kytaru, jeho styl a on sám byl prostě tím, co mě inspirovalo celý můj život. Tento svět ho potřeboval a on nezklamal," svěřil se muzikant. Song svými postupy rozhodně nepřekvapí. Je to typická Adamsovka, ve které se však smutek změnil na radost. Bohužel výraznější momenty postrádá, a tak neurazí ani nenadchne. Loňské album nabídlo hned několik silnějších momentů. Náladu nevylepší ani klip od režisérky Brooke Linder. Ten je seskládán z několika starších záběrů prostříhaných do vzpomínek. Ústředním bodem je však květ s kaleidoskopickým pozadím.

Skladba je prozatím dostupná v digitální podobě, připravuje se již také vydání na sedmipalcovém vinylu, prostřednictvím Adamsova vydavatelství PAX-AM. Připravovaný koncert v Red Rocks se uskuteční za čtyři měsíce, přesně 14. června. Očekávat se dá obrovská show, kterými je tohle téměř posvátné hudební místo proslulé.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY