Lily Allen se s "Trigger Bang" vrací překvapivě potichu

02.02.2018 17:58 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Když Lily Allen v listopadu 2013 vydala první singl z minulé desky "Sheezus", šlo o comeback jako hrom. S "Hard Out Here" zaujala chytlavostí i provokativností, očekávání po popové učebnici "It's Not Me, It's You" byla obrovská. Zato nyní je situace zcela opačná. Lily před pár dny fanouškům nabídla novinku "Trigger Bang", jako by však tentokrát byla neviditelná. Zhruba 350 tisíc zhlédnutí klipu na YouTube za týden? To bohužel zavání flopem.

Britská zpěvačka si za to může z velké části sama. Písnička, do které si přizvala rappera Giggse, totiž v rámci její kariéry nepatří k těm výraznějším. Refrén vás sice dokáže po několika opakováních příjemně rozhoupat, vypadá to ale, že Allen nedokázala do svého popu přinést nic moc nového. Něco na tenhle způsob jsme od ní slyšeli už mnohokrát. Na tohle jsme čekali čtyři roky?

Ani klip se neřadí k těm výjimečným. Interpretka se v něm vrací do mládí, vzpomíná na party s kamarády, projížďky autem a spoustu vypitých skleniček. Až v závěru se představí jako zralejší dáma s růžovým přelivem. Celkový dojem určitě není žádný průšvih, ale od Lily Allen jsme zkrátka čekali víc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY