Jackson je bez viny - zastala se ho i Liza Minnelli

25.11.2002 16:00 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Michael Jackson
© Music365
Svět příznivců Michaela Jacksona se rozdělil na dva tábory. Ten první, menší, ho považuje za blázna, ten druhý pak obhajuje zpěvákovo chování z minulého týdne, kdy dotyčný tak trochu hazardoval se životem svého devítiměsíčního synka.

Na Michaelovu stranu se teď postavila také zpěvačka Liza Minnelli, které Jackson asistoval při její nedávné svatbě jako jeden z největších přátel z oblasti showbusinessu. Podle umělkyně je s podivem, jak moc se celá kauza v médiích propírá. "Neviděla jsem ani tak obraz dítěte houpajícího se v nebezpečné výšce, jako spíš jeho pózování pro zástupce tisku," prohlásila Liza, podle níž není ani jasné, z jakého úhlu celou událost zabírala kamera a o míře nebezpečí by se tak prý dalo ještě dlouho diskutovat. Bez zajímavosti není ani to, že podle zástupců německé policie nebude nadále případ prošetřován, neboť nebyla naplněna podstata trestného činu.

Král popu dostal v Německu z rukou tenisty Borise Beckera čestnou cenu pro popového umělce století a v následné emotivní řeči se ještě jednou k celé kauze vyjádřil, přičemž neopomněl vyzvat děti celého světa, aby se snažili naplnit své sny a mysleli přitom na celosvětový mír, což měla být narážka na připravovaný útok NATO proti Iráku. Vida - je to stále on.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY