St. Vincent má venku další ochutnávky z čerstvě vydaného alba "Masseduction"

16.10.2017 14:51 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

Hudební svět je nyní bohatší o šestou desku St. Vincent. Ta vyšla 13. října a nese název "Masseduction". Ještě před vydáním se však zpěvačka Annie Clark podělila o dvě lákadla v podobě videa "Los Ageless" a skladby "Pills". Obě novinky mají společného jmenovatele - kritiku společnosti.

"Los Ageless" je vydařeným electropopovým kouskem, jenž je proložen kytarovým riffem a chytlavým refrénem. V surrealistickém videu hudebnice satirizuje přehnanou honbu společenské smetánky za krásou a dokonalostí. Uvedené spojuje s městem Los Angeles, mekkou plastické a estetické chirurgie.

V případě "Pills" jde o povedený počin, kde vokálně hostuje i zpěvaččina expřítelkyně, modelka Cara Delevingne. Přináší morální svědectví o stavu a vlivu farmaceutického průmyslu v USA. Američanka se médiím svěřila, že píseň reflektuje jedno období jejího života ("Pills to wake, pills to sleep, pills, pills, pills every day of the week. Pills to walk, pills to think, pills, pills, pills for the family").

St. Vincent bude novou řadovku propagovat na turné "Fear The Future Tour", které v Evropě odstartuje londýnským vystoupením 17. října. Českou republiku poctila muzikantka svou návštěvou zatím pouze jednou, a to roku 2015 na festivalu Colours Of Ostrava. Tentokrát nám bude nejblíže 26. října v německém Berlíně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY