Přijďte na J.A.R. do Lucerny!

14.11.2002 19:51 - Hynek Just | foto: facebook interpreta

J.A.R., Lucerna, 17.11.2002
© facebook interpreta
O kapele J.A.R. se poslední dobou hovoří poměrně často. V první polovině roku vyšla reedice jejich desky "Mydli to", o které, i dík velmi netradiční ceně ze "zlaté edice" BMG, padlo nejedno slovo, právě v těchto dnech vrcholí přípravy k vydání nové desky "Nervák" (na niž jsme čekali přes tři roky), některé písně z této nahrávky někteří mimopražští mohli slyšet už slyšet v rámci právě probíhajícího kapelového turné.

To bude vrcholit v pražské Lucerně 17.11. tohoto roku, v rámci večera proběhne i křest desky, jejíž oficiální vydání je stanoveno na 18.11. Jak tvrdil Roman Holý v našem rozhovoru, v rámci křtu zazní pravděpodobně celá nová deska, možná i pozpátku. Jinak krom zatím neslyšeného repertoáru v jistě lepším zvuku (než bývá v Lucerně zvykem) uvidíme i nově udělaná světla... nicméně nejdůležitější bude (a u J.A.R. snad vždy byla a je) samotná hudba. Přijďte oslavit další rok trvání J.A.R. již tradičním večírkem ve velkém sále Lucerny!

J.A.R. vystoupí v sestavě: Roman Holý, Dan Bárta, Oto Klempíř, Michal Viktořík, Miroslav Chyška, Filip Jelínek, Robert Balzar, Bady Zbořil, František Kop, Radek Kašpar


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY