Marilyn Manson konečně dokončil nové album. "Say10" to však nebude

12.05.2017 18:07 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Americký rocker Marilyn Manson po velkých průtazích konečně dokončil všechny přípravy nadcházejícího desátého studiového alba. To bylo od loňského podzimu avizováno na letošní svátek Svatého Valentýna. Slibován byl i titul, který měl být slovní hříčkou a zároveň upozorněním, že půjde o jubilejní nahrávku nepřehlédnutelného antichrista.

Vše je ale nakonec jinak. Manson se v novém roce odmlčel, avizované datum vydání nedodržel a ani nepřidal žádnou zprávu, jak na tom s novým materiálem je. Nyní však mohou fanoušci jásat, jelikož se ticho konečně prolomilo. V posledních týdnech prvně začal sdílet tajemná videa, jejichž společným znamením byl, kromě houkajících sirén, klasický Mansonův kříž. V nedávném interview pak potvrdil, že album je kompletně nahrané a že již tohle léto vyjede na další koncertní turné. Další důležitou zprávou je název desky, který bude "Heaven Upside Down".

Již dříve Manson prozradil, že novinka nebude vůbec podobná poslední povedené řadovce "The Pale Emperor". Má být jakýmsi středem mezi jeho kultovními nahrávkami "Antichrist Superstar" a "Mechanical Animals". Práce na novém materiálu se spustily již koncem roku 2015. Hlavními spolupracovníky Mansona jsou kytarista a tvůrce filmové hudby Tyler Bates a bubeník Gil Sharone, kteří by spolu s Twiggym Ramirezem měli tvořit současnou sestavu a představit se i na nadcházejícím turné. Během něj zahraje 19. listopadu i v pražské Tipsport Aréně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY