Z Tomase Bocka a jeho debutu "You Are" stříká talent na všechny strany

16.03.2017 10:07 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že mladá hudební krev, která nechce hrát jen český rádiový pop-rock, je na vzestupu. Ať už se jedná o Lenny, Thoma Artwaye či Mikolase Josefa a další, dávají naději, že česká hudba se občas dokáže vyrovnat i tomu nejlepšímu ze zahraničí. A vypadá to, že dalším podobně talentovaným interpretem je Tomáš Boček neboli Tomas Bocek.

Mladý písničkář, který se svou kytarou objel mnoho evropských měst, v nichž hrál na ulici, má rozhodně zdravý vztah k soudobému popu (jeho YouTube kanál přetéká coververzemi mnoha skladeb, třeba i několika od Justina Biebera) i humoru (s Pokáčem natočil cover písničky "Ať je hudba tvůj lék" od Lunetic). Nyní ale na řadu přišel jeho skutečný sólový debut, kterým se stala skvělá písnička "You Are" doplněná o neméně povedený videoklip.

Intimní skladba s obrovskou gradací vás do sebe vtáhne a nepustí. Boris Carloff jako producent opět odvedl skvělou práci. A klip, který natočil Adam Vopička, jeho atmosféru jen zesiluje, ostatně prostředí psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích hraje samo. Doufejme, že to není jen prvotní skvělý zásah, ale že náš Bocek v budoucnu ještě překvapí dalšími podobně skvělými kousky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY