Rapper Sheeran je na "Eraser" krutě upřímný

03.03.2017 19:53 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Fanoušci Eda Sheerana si na nedostatek nové hudby rozhodně stěžovat nemohou. Kromě smrště nových singlů a konečně i nového alba "Divide" si Sheeran před nedávnem pozval během Brit Awards na pódium Stormzyho a "Shape Of You" tak oblékl do ještě modernějšího, klubovějšího kabátu.

Se singlem "Eraser" písničkář nyní odehrál premiéru během živého vstupu pro SBTV, televizní kanál, který značně přispěl k odstartování jeho kariéry v roce 2010, kdy na stejném místě tehdy devatenáctiletý Brit stanul s kytarou a písní "You Need Me (I Don't Need You)". Za sedm let se toho stihlo udát hodně, jak ostatně přiznává sám Sheeran v nečekaně rapem nasáklé skladbě.

Miláček publika rozjímá nad slávou a ztrátou soukromí, drogami a výčitkami s nimi spojenými a také vztahy. Úvodním "I was born inside a small town, I lost that state of mind" se mu navíc daří dosáhnout kontinuity a navázat tak na nostalgický chvalozpěv na rodný kraj "Castle On The Hill". Jak tomu bylo i v případě "Shape Of You", Sheeran ani v nejniternějších osobních zpovědích neztrácí smysl pro humor. Verš "The industry told me to look like them, but I find my happiness in fried food for my dinner" toho budiž důkazem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY