Na Rock for People přijedou šílenci Die Antwoord i hardcorové a metalcorové party

01.03.2017 11:50 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Hradecký festival Rock for People se v posledních dnech činí a zveřejňuje jedno jméno za druhým. Tím nejzářivějším jsou čerstvě ohlášení jihoafričtí Die Antwoord, pocházející z Kapského Města. Hudební duo, které proslulo specifickým subžánrem rap-rave, tvoří zpěvák Watkin Tudor Jones aka Ninja a zpěvačka Yolandi Visser aka Yo-Landi Vi$$er. V České republice se skupina naposledy objevila 22. srpna loni, kdy odehrála koncert ve Žlutých lázních v Praze.

Die Antwoord přijedou na festival představit zejména své poslední album "Mount Ninji And Da Nice Time Kid", které vyšlo v srpnu roku 2016. Kromě něj se ale fanoušci mohou těšit i na výběr šílených hitů a pestrou pódiovou show. Jihoafrické duo bude hlavní hvězdou úvodního dne festivalu.

Na festival se mohou těšit i fanoušci tvrdších žánrů. Pořadatelé totiž ohlásili slušnou nálož corových i rockových kapel. Na festivalu konaném 4. až 6. července se ukáží australští hardcoristi Deez Nuts a jejich kanadští kolegové Comeback Kid. Elektronicore předvedou němečtí Eskimo Callboy, z Francie se přijede ukázat metalcorová formace Novelists a hardcorová Tagada Jones. Tuzemské fanoušky se také chystá rozbouřit švédský corový objev Imminence. Kytarovou scénu pak zastoupí The Picturebooks​, Spring King či Sam Alone And The Gravediggers.

Vstupenky na celý festival jsou nyní k dostání za 1800 Kč na stránkách festivalu. K dispozici jsou i lístky na první festivalový den, a to v limitované edici dvou tisíc kusů za 1250 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY