Další hvězdou Colours of Ostrava jsou Jamiroquai

17.01.2017 11:09 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Zatímco některé festivaly ještě ani nezačaly zveřejňovat své účinkující, Colours of Ostrava už mají soupisku pořádně naplněnou. Dalším jménem, které se v létě v areálu Dolních Vítkovic představí, jsou Jamiroquai.

"Obnovení Jamiroquai se svým frontmanem Jay Kayem přijedou do Ostravy s čerstvou kosmickou energií. Předvedou svoji strhující taneční show na pomezí funky, acid jazzu, soulu, rocku, diska i elektra," láká ředitelka festivalu Zlata Holušová. Jakkoli festival ještě neoznamuje přesná data, kdy jednotlivé hvězdy vystoupí, z ohlášení koncertů přímo od Jamiroquai vyplývá, že v Ostravě zahrají v sobotu 22. července. S velkou pravděpodobností to tak budou právě oni, kdo na hlavní scéně celé Colours of Ostrava letos uzavřou.

Kromě nich už festival ohlásil třeba následující jména: Imagine Dragons, Norah Jones, Alt-J, Birdy, Moderat, Laura Mvula, Benjamin Clementine, Afro Celt Sound System či Nouvelle Vague. Vstupenky na festival, který se bude konat od 19. do 22. července, aktuálně stojí 2 290 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY