Major Lazer slibují nové album. Novinku "Cold Water" ovlivnil i Ed Sheeran

24.07.2016 14:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Na co Diplo v rámci svého projektu Major Lazer šáhne, to v drtivé většině případů promění v hit. Jeho singly "Lean On" a "Powerful" v minulém roce dosáhly na přední příčky světových hitparád, skvěle si vedly v klubech a velmi slušné prodeje si Major Lazer připsal i v souvislosti s posledním albem "Peace Is The Mission". V letošním roce bychom se měli dočkat další desky s pracovním názvem "Music Is The Weapon", na kterém bude nejspíš k nalezení i novinka "Cold Water".

Na vzniku této písně se podílelo hned několik hostů. Song s Diplem napsal například Ed Sheeran, Benny Blanco nebo Justin Bieber. Poslední jmenovaný si v "Cold Water" i zazpíval a opětovně byla do studia pozvána i dánská zpěvačka Karen Marie Ørsted aka , která se osvědčila již při práci na hitu "Lean On".

Jejich společné dílko má opět všechny atributy potencionálního hitu - podmanivá a chytlavá melodie, kterou hodně ovlivnil písničkářský rukopis Eda Sheerana, beat, který bude fungovat v klubech a zároveň nebude song eliminovat v rádiích, a když k tomu všemu přidáme i vokály Justina a MØ, muselo to celé prostě dopadnout velmi dobře.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY