Janet Jackson odkládá celé evropské turné, do Prahy v dubnu tedy nepřijede

08.03.2016 11:35 - Jaromír Koc | foto: Black Doll, Inc.

To, čeho se fanoušci Janet Jackson obávali, se bohužel nakonec vyplnilo. Zpěvačka právě ohlásila, že odkládá celé evropské turné. To se logicky týká i její pražského koncertu, který se měl uskutečnit 20. dubna v pražské O2 areně.

V oficiálním stanovisku pořádající agentury se uvádí, že v tento okamžik nejsou známy náhradní termíny koncertů, proto je nutné pořízené vstupenky vrátit v místě jejich zakoupení. Vrácení vstupného započne 14. března a agentura Live Nation dále v tiskové zprávě slibuje, že o nových termínech bude její fandy okamžitě informovat.

Dodejme, že spekulace o uskutečnění evropské části "Unbreakable World Tour", kterým Janet měla propagovat hlavně svoje skvělé loňské album "Unbreakable", se objevily již koncem minulého roku, kdy zpěvačka oznámila, že z důvodu chirurgického zákroku bude muset na jaro posunout většinu koncertů americké části svého turné. Evropské fandy ale následně na sociálních sítích ubezpečovala, že si zastávky na starém kontinentě zachovají své původní termíny. Dnešní stanovisko tak konečně vše uvedlo na pravou míru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY