Janet Jackson posouvá turné, čeká ji chirurgický zákrok

30.12.2015 18:22 - Jaromír Koc | foto: Black Doll, Inc.

Patříte-li mezi majitele vstupenky na pražský koncert zpěvačky Janet Jackson a pomalu odpočíváte dny do její dubnové show, možná si počkáme mnohem déle. Zpěvačka totiž oznámila, že musí část turné odložit.

"Dnes jsem se od lékaře dozvěděla, že mě brzy čeká operace. Láme mi to srdce, ale musím vám říct, že jsem nucena posunout své 'Unbreakable Tour' až na jaro. Každý koncert ale bude mít náhradní termín," slibuje ve svém stanovisku Jackson, která jej zveřejnila na Štědrý den na sociálních sítích i svém oficiálním webu. Zpěvačka všem tak doporučuje, aby si zakoupené lístky rozhodně ponechali. Zároveň však dodává, že se k celému tématu souvisejícímu s jejím zdravotním stavem již nebude vyjadřovat a fanoušky žádá o jejich modlitby nejen pro sebe, ale i pro její celou rodinu.

Toto stanovisko se samozřejmě týká především koncertů, které Janet čekají v prvních měsících příštího roku, tedy jednatřiceti zastávek v Americe, které měla naplánované mezi 9. lednem a 9. březnem. Nejspíš se ale dotkne i několika evropských koncertů, které má zpěvačka odstartovat 30. března v Birminghamu.

Zda bude mít nadcházející chirurgický zákrok nějaký vliv i na pražskou show, která by se měla uskutečnit 20. dubna 2016, ukáží až následující dny. Pořádající agentura Live Nation, která má evropskou část turné na starosti, se k celé situaci zatím oficiálně nevyjádřila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY