Eros Ramazzotti již v pátek obsadí pražskou O2 arenu

29.10.2015 18:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Podzimní koncertní maraton v České republice pokračuje. Další z velkých hudebních hvězd, italský zpěvák Eros Ramazzotti, dorazí do Prahy již zítra, tedy v pátek 30. října.

Úspěšný italský hudebník, který v tomto týdnu zároveň oslavil svoje dvaapadesáté narozeniny, se na jaře připomněl třináctým studiovým albem "Perfetto". Právě s touto deskou, kterou aktuálně prezentuje singl "Sei Un Pensiero Speciale", se vydal i na velké evropské turné, které čítá více než šedesát zastávek.

Zpěvák si je rozdělil na tři etapy, přičemž dvě další absolvuje až v příštím roce. Jednou z těch posledních zastávek letošní části turné je i pražská O2 arena, kde Eros, který doposud po světě prodal desítky milióny hudební nosičů a patří tak mezi nejúspěšnější italské interprety všech dob, vystoupí po dvou a půl letech.

Vstupenky na koncert seženete v síti Ticketportal ještě v několika kategoriích na sezení, ale i v obou kategoriích na stání a zaplatíte na ně od 990 do 1 590 Kč. Za stejnou cenu bude možné koupit lístky i v den koncertu, je však třeba podotknout, že v těch nejatraktivnějších sekcích jsou k mání opravdu už jen poslední zbytky vstupenek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY